Вечерва Хуманитарен концерт во Куба Либре – да помогнеме за безгрижна насмевка на Мила


Вечерва, во 21:00, Cuba Libre Beach, со многу благородна цел, ќе имаме привилегија да ги слушаме Damjan Pejcinoski, Gjoko Taneski и THE BACKDOOR BAND.

Поканети се сите кои сакаат да помогнат на овој  хуманитарен концерт за безгрижна насмевка на Мила.

Охрид Инфо


Споделете со вашите пријатели!