Викенд забава со Este Mundo во Куба Либре


Групата Este Mundo составена од Марјан Нешковски (МК – guitar&back vocals), Марио Уртубиа (Чиле – lead vocal& guitar) и Филип Тасески – Кирк (bass guitar) настапуваат повторно во Куба Либре во Сабота 18 Мај почнувајќи од 22:30 часот. Специјален гостин на вечерта е Томислав Нешковски.

Репертоар на групата се најголемите светски хитови од сите времиња но препеани во свој стил.
Погледнете дел од минатогодишната забава во Куба Либре на Este Mundo

Додека во Петок на 17 Мај во Куба Либре настапува Ѓоко Танески со својот бенд во живо:


Споделете со вашите пријатели!