Викенд забави во Куба Либре 19-20 Април 2019


Овој Викенд во Куба Либре ќе може да уживате во ноќни забави и жива свирка со Игуана бенд на 19 Април(петок) и Ѓоко Танески во сабота 20 Април со почеток во 22:30ч.


Споделете со вашите пријатели!