Викенд забави во Куба Либре – Охрид Инфо


Мартовска промоција во Куба Либре -Брускети? даска + 2 cosmopolitan коктели ??
Брускети даска – 490 денари
Брускети даска + 2 cosmopolitan коктели = 800 ден.
Промоцијата важи до 31 Март

Охрид Инфо


Споделете со вашите пријатели!