Европско Ракомет – Навиваме заедно за Македонија во Куба Либре


Навиваме заедно за Македонија во Куба Либре.

Куба Либре за сите фанови на ракометот ќе обезбеди пренос во живо на натпреварите на голем видео бим.

Петок 10.01.2020 од 20:30 часот  Македонија – Украина

Недела 12.01.2020 од 16:00 часот  Чешка – Македонија

Вторник 14.01.2020 од 18:15 часот  Австрија – Македонија

Дојдете да навиваме заедно!

За Македонија!


Споделете со вашите пријатели!