Забава за сите генерации во Cuba Libre Beach


Вечерва (недела) во Куба Либре настапуваат Есте Мундо со акустична музика од латино хитовите, додека во понеденик и вторник од 20 и 30 до 22:30 Џез и Смут вечер со Јане на Бас гитара и Емилија на Пијано, а ноќната забава продолжува со Латино Забава.

Во вторник повторно настапуваат Есте Мундо, додека во среда Кубалканика.

Во четврток вечерта е резервира за NUMB Tribute to Pink Floyd, концерт кој започнува од 21 часот а ќе трае до 23 часот. Потоа во текот на вечерта продолжува Кубанската забава.
Куба Либре најавува богата прогрмата со одлична забава во текот на летната сезоната. Повеќе на: www.cubalibre.mk


Споделете со вашите пријатели!