Куба Либре – Новогодишна програма


5 Споделувања

Празнично во Охрид? Ова е новогодишната забавна програма на локацијата со најдобра местоположба во Охрид и Охридското езеро – Куба Либре.

  

 


Споделете со вашите пријатели!

5 Споделувања