Куба Либре слави 19 години постоење


Куба Либре во четврток (13 Јуни) го слави 19-от роденден а со тоа и официјално ја отвора летната сезона со настап на Кубалканика од 22:30 часот.

Брендот Куба Либре се состои од Куба Либре плажа и бар кој може да се рече дека е локал со најдобриот поглед на градот Охрид, Куба Либре Хавана кој се наоѓа во центарот на Охрид и Куба Либре ресторан Дрим кој се наоѓа во Св. Наум.
По повод роденденот Куба Либре подготви промотивни цени за сите гости.


Споделете со вашите пријатели!