Новогодишен ноќен живот – Хавана Куба Либре програма


36 Споделувања

Ноќниот клуб Хавана Куба Либре кој се наоѓа во центарот на Охрид ви најавува богата новогодишната програма.

Хавана Куба Либре во 360:


Споделете со вашите пријатели!

36 Споделувања