Новогодишно мени – Лаки хотел и спа


Лаки Хотел и Спа ве поканува на Гала Вечер за дочек на Новата 2019 година ⛄️?❄️
Резервирајте на: +389 46 203 333 www.lakihotelspa.com


Споделете со вашите пријатели!