Новогодишно мени – Unique Resort & Spa


Дочекајте ја новата 2019та во уникатен амбиент!
Доаѓањето на новата година прославете го на поинаков начин со вашите пријатели или колеги во одличен амбиент, со богато мени и беспрекорна услуга.
Одберете мени кое највеќе ви одговара за вашата корпоративна предновогодишна прослава.
Резервирајте веднаш: 046 272 222 www.uniqueresort.mk


Споделете со вашите пријатели!