Ново во Трпејца – Таверна Мрестилиште


Проширена летната понуда во Трпејца со отворање на Таверната Мрестилиште која се наоѓа на самиот брег на Охридското Езеро. Вистинско место за љубителите на Риба зачинето со прекрасен поглед на езерото.


Споделете со вашите пријатели!