Фото: Куба Либре го прослави 19-от роденден


Со настапот на Кубалканика вчера Куба Либре го прослави својот 19ти роденден, а со тоа ја прогласи и сезоната за отворена.


Плажата Куба Либре меѓу гостите важи за едно од најдобрите локации во Охрид за денско уживање и ноќни забави со најдобар поглед кон стариот дел од градот Охрид и залезите над Охридското Езеро.


Минатата година во Куба Либре се постави видео во живо и метео станица кој е достапен 24 часа на YouTube со тоа Охрид и Македонија за прв пат добија ваков систем по идеа на Стојан Стојановски 2С.

Фото: Стојан Стојановски 2С

Охрид Инфо


Споделете со вашите пријатели!