Фото: Супер Месечината изгреа над Охрид


326 Споделувања

Супер месечината изгреа над Охрид, фотографија од месечината на изгрев над Петрино.

Не пропуштајте целосно затемнување на супер месечина во понеделник наутро

Фото: Стојан Стојановски 2С

М.Н.
Охрид Инфо


Споделете со вашите пријатели!

326 Споделувања