8ми Март на изворите на Охридското езеро, понуда на ресторан Острово, Св. Наум


Староградска музика во природен амбиент на изворите на Охридското езеро зачинет со традиционална македонска храна од кујната на ресторан Острово, Св. Наум. Резервирајте и уживајте. Тел. 070 388 613
Запознајте се со ресторан Острово и неговата местоположба во 360:


Споделете со вашите пријатели!