Видео: ДНК и 2С со концерт во живо


Екипо како што ви најавивме еве не во живо од дома 😬 Ќе се дружиме во наредните два часа и се надеваме дека бар за кратко ќе ви ги отстраниме мислите околу целата ситуација во која се наоѓа целиот свет. Исто така за оние кои немаат ФБ ќе има линк и на нашиот официјален днк јутуб канал па истиот настан ќе може да го следите и од таму.
Во меѓувреме #СЕДЕТЕ_ДОМА и #БИДЕТЕ_КУЛ
❤️🎶🙏
Преносот во живо го овозможи www.livestream.mk www.2sstudio.mk Stojan Stojanovski 2S


Споделете со вашите пријатели!