Видео/Фото: Супер Розева Месечина изгреа вечерва над Охрид


Вечерва ќе имаме можност да уживаме во втората супер месечина оваа година, или таканаречена Супер Розева Месечина.
Стојан Стојановски од Охридското Астрономско Друштво ни го долови овој момент одблиску па уживајте во видеото и фотографијатаСподелете со вашите пријатели!