Викенд забави во Куба Либре 12-13 Април 2019


Овој Викенд во Куба Либре ќе може да уживате во ноќни забави и жива свирка со групата Шајн на 12 Април (петок) и Игуана бенд на 13 Април(сабота) со почеток во 22:30ч.


Споделете со вашите пријатели!