Фото/Видео – Македонците се борат за својте тендери – Вевчански Карневал 2019


Атмосферата на денешниот Вевчански карневал низ фотографии и видео

Видео:

Фотографии:

Б.П.
Охрид Инфо
Фото: Стојан Стојановски 2С


Споделете со вашите пријатели!