Видео: Фотографирање на септемвриската полна месечина


Изминатата вечер членови на Охридското Астрономско Друштво во соработка од авантурите на Дедо Димо – Куратица на 2000 метри надморска височина го документираа изгревот на септемвриската полна месечина наречена “Corn Moon”
Уживајте во видеото додека изгрева месечината, а еден од фотографите се припрема да ја фотографира.

Фото/Видео: Стојан Стојановски


Споделете со вашите пријатели!