Видео livestream: 1 година Пицерија Калабрија


Пицерија Калабрија на 25 Декември прослави 1 година каде по идеа на 2С Студио и нивниот подсервис www.livestream.mk организираше пренос во живо од забавен карактер и доделување на бесплатни пици преку фан страната, каде сето тоа одеше во живо т.е. за прв пат настан од ваков тип во Охрид.

Водител на настанот беше познатиот јутубер Вик Какаротски, познат по неговата нова песна, Ах тие очи зелени.

Снимката од преносот во живо во прилог долу:

Охрид Инфо


Споделете со вашите пријатели!